Política de Privacitat

En compliment del que estableix la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (“LOPDGDD”), Umair Dar t’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis mitjançant qualsevol formulari de registre electrònic que aparegui a la nostra pàgina web, i les dades a les quals s’accedeixi com a conseqüència de la navegació per aquesta, o de les consultes, sol·licituds o operacions fetes a través de la pàgina web, es recolliran en un Registre d’Activitats del Tractament, que té com a titular i Responsable del tractament Umair Dar. Podràs actualitzar les teves dades personals en qualsevol moment perquè la informació dels nostres fitxers estigui sempre actualitzada i no contingui errors.

En cas que tinguis algun dubte o consulta en relació amb el tractament de les teves dades de caràcter personal, posa’t en contacte amb l’adreça pd@opentaxandlegal.com

Finalitats i bases jurídiques del tractament. Les dades de caràcter personal recollides a través de la nostra pàgina web seran tractades amb caràcter general per Umair Dar, que ostenta la condició de Responsable del tractament, per a les següents finalitats: (i) facilitar la gestió de les consultes i peticions que facis, i (ii) si ens dones el teu consentiment explícit, per enviar-te per qualsevol mitjà, inclosos els electrònics, informació promocional relativa a activitats d’Open Tax&Legal.

Les dades que ens proporcionis per a les finalitats indicades anteriorment seran conservades fins a: (i) la resolució de la consulta o petició feta, (ii) la revocació del teu consentiment, en cas d’haver consentit a la recepció de comunicacions promocionals. Podràs revocar el teu consentiment en qualsevol moment.

T’informem que, una vegada finalitzin els períodes de conservació indicats anteriorment, Umair Dar mantindrà les teves dades degudament bloquejades amb l’únic fi d’atendre les responsabilitats de qualsevol mena que poguessin sorgir. Suprimirem les teves dades personals quan prescriguin aquestes responsabilitats.

Podràs trobar les finalitats relatives a tractaments més específics, com per exemple les relatives al teu contracte de subministrament de l’aigua amb Umair Dar, a cada una de les pàgines on es troben els diferents formularis de registre electrònic.

Mesures de seguretat. Umair Dar tractarà les teves dades personals de manera absolutament confidencial. Així mateix, ha implantat mesures tècniques i organitzatives adequades per garantir la seguretat de les dades personals i evitar-ne la destrucció, pèrdua, accés il·lícit o alteració il·lícita. A l’hora de determinar aquestes mesures, s’han tingut en compte criteris com l’abast, el context i els fins del tractament, així com l’estat de la tècnica i els riscos existents.

Destinataris de les dades personals. Les teves dades personals no seran cedides a altres persones o empreses perquè les utilitzin per als seus propis fins. No obstant això, algunes entitats subcontractades per Umair Dar podrien accedir a les dades personals i informació per ajudar a Umair Dar a en la gestió de la seva pàgina web, en qualitat d’Encarregats del tractament. Umair Dar s’assegura que totes aquestes entitats compleixin amb la normativa de protecció de dades, que els resulta al seu torn directament aplicable per la seva condició d’Encarregats del tractament.

Drets dels interessats.

Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició mitjançant escrit adreçat a c/ Alfonxs XIII 539 (local 3) de Badalona, Barcelona, amb la referència “Protecció de dades” o per correu electrònic pd@opentaxandlegal. Et recordem que la teva sol·licitud haurà d’anar acompanyada d’una còpia del DNI o un altre document identificatiu equivalent. Si la sol·licitud no reuneix els requisits especificats, Umair Dar en podrà requerir l’esmena. No s’exigirà cap contraprestació per l’exercici dels drets. Així mateix, en cas que consideris que Umair Dar ha tractat les teves dades personals infringint la normativa, tens el dret de presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o autoritat de control corresponent.